Retretten sjikanerer Raymond Johansen

7. desember 2016 behandlet Oslo Bystyre sitt budsjett for 2017. Her er resultatet for de ruspolitiske repressive aktørene:

bystyret-budsjett

Ja, Retretten fikk et lite kutt på 50.000 kroner. Da Rita Nilsen fikk nyss om dette utspilte det seg en noe merkelig fløy-politisk reaksjon på hennes Facebook-side:

rita-bystyret

Rita er som kjent tett knyttet til spesielt Fremskittspartiet og Høyre. Hun er faktisk frekk nok til å tillate seg å tagge Statsminister Erna Solberg i frustrasjonen over kuttet på 50.000 kroner:

rita-bystyret-ernatag

For å toppe kransekaka tillater Rita Nilsen sjikane av Raymond Johansen på profilen sin:

rita-bystyret-raymond

Pål Joelsen er for øvrig ansatt i Retretten som såkalt likeperson, og Rita Nilsen er ikke en av de 4 som har likt kommentaren til Liv Haugen som setter Joelsen på plass for den usmakelige sjikanen.

 

Forklaring fra SV

Ivar Johansen fra SV kommer på banen og forklarer kuttet:

rita-bystyret-ivarj

Jeg registrerer at verken Ivar Johansen (som er medlem av Oslo Bystyre) eller Rita Nilsen har oversikt over den offentlige støtten Retretten får. Nytt fra 2017 er at Retretten får 3 millioner kroner øremerket fra Helsedirektoratet. Disse øremerkede 3 millionene må selvfølgelig erstatte de årlige 3 millionene Retretten inntil nå har fått i ikke-øremerkede midler fra Helsedirektoratet, så det bør ikke være snakk om noen økning slik Ivar Johansen snakker om. Men jeg sier som Rita: Det må jeg finne ut av!

statsbudsjettfastpost

 

Ritas sterke bånd til de borgerlige

Sutringen til Rita over 50.000 i kutt fra Oslo Kommune bør også sees i lys av at Retretten sannsynligvis får en total økning i offentlig støtte fra 2016 til 2017. Vi skal ikke lenger tilbake enn et par måneder for å finne bevis på at Rita feiret økt støtte besluttet av Justiskomiteen:

ritajustiskomiteen

I Justiskomiteen sitter jo en av Ritas største støttespillere; Ulf Leirstein fra Fremskrittspartiet. Leirstein er justispolitisk talsmann for Fremskrittspartiet, men mest kjent for å være eneste norske topp-politiker som åpenlyst støttet Donald Trump før årets amerikanske presidentvalg.

Leirstein er også kjent for å ha brutt straffeloven da han opprettet en ikke-demokratisk rettssikkerhetsgruppe i Stortingets navn i 2014.

leirsteinretretten

For øvrig er det noe merkelig at Rita ble informert om økt støtte fra Justiskomiteen allerede før høringen. Rita skrev 6. oktober om økt bidrag fra Justiskomiteen, men høringen om budsjettet var ikke før 13. oktober.

 

Kommunestyrets forslag og votering

Tilbake til Oslo Kommunes budsjett. Ved å ta en liten kikk på Bystyrets budsjettforslag, så ser man klart og tydelig at Retrettens politiske bestevenner befinner seg i Fremskrittspartiet:

rita-bystyret-borgerlig

Fremskrittspartiet foreslo en økning på 800.000 kroner fra Oslo Kommune til Retretten. Heldigvis var det laber stemning under votering:

rita-bystyret-votering

Reklamer

2 kommentarer om “Retretten sjikanerer Raymond Johansen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s